Depositumskonto

BRAbank samarbeider med Husleie.no og Hybel.no, slik at du kan opprette depositumskonto der du vil.

Hybel.no

Hybel kan tilby en moderne plattform for deg som driver med utleie av bolig. Trygge husleiekontrakter opprettes digitalt, og innkreving av husleien skjer automatisk.

Opprett depositumskonto med Hybel.no her

Husleie.no

Husleie er en utleieplattform med digitale verktøy og tjenester som gir både utleier og leietakere et enklere, tryggere og bedre leieforhold. I likhet med BRAbank har Husleie.no et stort fokus på automatisering og digitalisering, hvilket sikrer et godt og sømløst samarbeid.

Opprett depositumskonto med Husleie.no

Du slipper å gå i banken

Opprettes depositumskontoen via Husleie.no så signeres både leiekontrakt og kontoavtale med BankID, og dere behøver ikke gjøre noe i en bankfilial eller på nettbanken.

Raskt!

I utforming av leiekontrakten, men også helt separat, kan utleier raskt opprette depositumskonto i BRAbank. Det er ingen andre forpliktelser knyttet til kontoen.

Få høyere rente på din depositumskonto

Andre norske banker gir normalt 0.1% rente på innskudd på depositumskonto, mens du i BRAbank vil få en rente på 0.25%.

Opprette depositumskonto hos oss

Husleie.no er en utleieplattform med digitale verktøy og tjenester som gir både utleier og leietakere et enklere, tryggere og bedre leieforhold. I likhet med BRAbank har Husleie.no et stort fokus på automatisering og digitalisering, dette sikrer et godt og sømløst samarbeid.

Depositumskonto kr. 0-249,-

Opprett depositumskonto med Husleie.no

Spørsmål

Hvem kan benytte seg av løsningen?

Benytter du og din utleier leiekontrakten til Husleie.no kan utleier opprette en depositumskonto i BRAbank. Anbefal gjerne din kommende utleier om å benytte seg av tilbudet siden du som leietaker får en rekke fordeler av det valget.

Må jeg møte opp i banken?

Nei. Opprettes depositumskontoen via Husleie.no så signeres både leiekontrakt og kontoavtale med BankID, og dere behøver ikke gjøre noe i en bankfilial eller på nettbanken.