Depositumskonto

BRAbank + Husleie.no = verdens enkleste depositumskonto

BRAbank samarbeider med Husleie.no, og sammen gir vi deg depositumskonto på enklest mulig måte.

Opprett Depositumskonto

Du slipper å gå i banken

Opprettes depositumskontoen via Husleie.no så signeres både leiekontrakt og kontoavtale med BankID, og dere behøver ikke gjøre noe i en bankfilial eller på nettbanken.

Raskt!

I utforming av leiekontrakten, men også helt separat, kan utleier raskt opprette depositumskonto i BRAbank. Det er ingen andre forpliktelser knyttet til kontoen.

Få høyere rente på din depositumskonto

Andre norske banker gir normalt 0.1% rente på innskudd på depositumskonto, mens du i BRAbank vil få en rente på 0.25%.

Opprette depositumskonto hos oss

Husleie.no er en utleieplattform med digitale verktøy og tjenester som gir både utleier og leietakere et enklere, tryggere og bedre leieforhold. I likhet med BRAbank har Husleie.no et stort fokus på automatisering og digitalisering, dette sikrer et godt og sømløst samarbeid.

Depositumskonto kr. 0-249,-

Opprett Depositumskonto

Spørsmål

Hvem kan benytte seg av løsningen?

Benytter du og din utleier leiekontrakten til Husleie.no kan utleier opprette en depositumskonto i BRAbank. Anbefal gjerne din kommende utleier om å benytte seg av tilbudet siden du som leietaker får en rekke fordeler av det valget.

Må jeg møte opp i banken?

Nei. Opprettes depositumskontoen via Husleie.no så signeres både leiekontrakt og kontoavtale med BankID, og dere behøver ikke gjøre noe i en bankfilial eller på nettbanken.