Det er dessverre begrenset tilgang på BankID for tiden. Stabiliteten er høyest på BankID på mobil. Hvis du opplever at du ikke får logget inn, så forsøk igjen. Kontakt vårt kundesenter dersom du trenger informasjon om innlogging.

Høyrentekonto

  • 0,45 % eff. rente
  • Ingen begrensninger på uttak
  • Ingen gebyrer på uttak
  • Ingen bindingstid på innskudd

BRAbank og Easybank har fusjonert og som ny kunde hos oss er du velkommen til å opprette ny høyrentekonto her

Opprett EasySpar

Høy rente

Hos oss får du alltid en god rente. Nå får du 0,45 % eff. rente på beløp fra 1,- til 2 millioner.

Gode betingelser

Ingen gebyrer eller begrensninger på uttak, og ingen bindingstid.

Innskuddsgaranti

BRAbank er medlem i Bankenes sikringsfond, som garanterer for alle innskudd opptil 2 mill. per kundeforhold.

Høyrentekonto

Høyrentekonto passer for deg som ønsker en sikker og forutsigbar plassering av sparepengene dine til en god rente, uten tilknyttede gebyrer eller bindingstid. Pengene er alltid lett tilgjengelig, og vi har ingen begrensninger på uttak. Rentene godskrives din konto hver måned.


Innskuddsgaranti

BRAbank er medlem i Bankenes sikringsfond. Sikringsfondet garanterer for alle innskudd på vår høyrentekonto med inntil 2 millioner kroner per kunde. Dette gjør at vår høyrentekonto er like trygg som alle andre banker.


Priser

Ingen gebyrer eller bindingstid tilknyttet konto. Du kan sette inn beløp inntil 2 000 000 kroner.

Renter på innskudd (EasySpar)
Fra 1,- til 2 mill.
0,45 %

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no

Spørsmål

Hvordan sette inn penger?

Etter at kontoen er åpnet vil du motta ditt personlige KID-nummer i en egen e-post. Du innbetaler til vår konto 6005.06.59545 og bruker ditt personlige KID-nummer. Det kan ta en til to virkedager før beløpet er synlig på din høyrentekonto (gjelder eksisterende kunder).

Hvordan ta ut penger?

Du kan ta ut penger fra høyrentekonto når du er innlogget i nettbanken din. Velg 'Uttak' og fullfør veiviseren. Registrerer du uttaket før kl 11:00, vil du ha pengene på konto samme ettermiddag eller senest neste virkedag. Overføringen må gjøres til en konto som ikke krever KID-nummer. Har du en konto i annen bank som krever KID-nummer, må du først overføre til vanlig bankkonto og deretter overføre til konto som krever KID. 

Vi gjør oppmerksom på at dersom du overfører fra BRAbank til en konto som ikke er din egen, vil mottaker kun få opp BRAbank som avsender av beløpet. Du må da selv gi beskjed til mottaker at det er du som er avsender. Vi anbefaler derfor at du først overfører til din egen vanlige konto før du overfører til mottaker.

Hvem kan åpne høyrentekonto?

For å åpne høyrentekonto må du ha norsk personnummer, være fylt 18 år. Du bruker BankID til å signere avtaledokumentene. Har du ikke BankID fra før, kan du opprette dette hos din hovedbank.

Høyrentekonto til bedrift?

Vi tilbyr dessverre ikke høyrentekonto til bedrifter, kun til privatpersoner. 

Hvilken rente får jeg?

Vi tilbyr vår beste rente på 0,45 % for beløp mellom 1,- og 2.000.000,-. For beløp mellom 2.000.000,- og 10.000.000,- er renten 0,35 %. For beløp over 10.000.000,- gjelder 0,00 % rente. For eksisterende BRAbank kunder gjelder rente på 0,45 % rente fra og med første krone og opp til 2.000.000,-.

Hvor mye kan jeg sette inn?

Du kan sette inn beløp inntil 2 000 000 kroner.

Effektiv og nominell rente?

Forskjellen på effektiv og nominell rente skyldes kapitaliseringstidspunktet for renter.

BRAbank har månedlig rentekapitalisering på innskudd. Dette vil si at vi godskriver rente for hver måned på din innskuddskonto, noe som gir mulighet for renters rente.
Du får hver dag 1/365 del av den årlige nominelle renten. Og en gang i måneden blir rentebeløpet utbetalt til din konto.

Dersom BRAbank hadde kapitalisert renten en gang i året, hadde den nominelle og den effektive renten vært lik.

Hva når innskudd er over 2 mill?

Vår beste rente er på 0,45 % for beløp mellom 1,- og 2.000.000,-. For beløp mellom 2.000.000,- og 10.000.000,- er renten 0,35 %. For beløp over 10.000.000,- gjelder 0,00 %. For eksisternede BRAbank kunder gjelder rente på 0,45 % rente fra og med første krone og opp til 2.000.000,- og vi tilbyr ingen rente på innskuddsbeløpet som er over 2 millioner kroner på dette produktet.