Nettleserstøtte

Om eldre nettlesere

For å gi best mulig kundeopplevelse til flest mulig kunder, velger vi å bruke web-standarder som fungerer i alle moderne nettlesere. En konsekvens av dette er at nettsidene våre dessverre ikke fungerer i eldre nettlesere.

Chrome, Firefox, nyere versjoner av Safari og Edge, fungerer fint med våre nettsider. Om du har problemer med nettsidene våre, sjekk om du kan oppgradere nettleseren din, eller laste ned en av de andre nevnt over.