Tryg Legehjelp

Som kort-kunde har du gratis tilgang til Tryg Legehjelp, både i Norge og i utlandet, 24 timer i døgnet – 365 dager i året.

Mer om kredittkort

Norske leger

Snakk med norske leger og sykepleiere når du er på ferie.

Alltid åpent

Tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet – 365 dager i året.

Få resept

Legene kan hjelpe deg med resepter.

En ekstra trygghet

Som kredittkortkunde i BRAbank har du tjenesten Tryg Legehjelp inkludert i kortet ditt. Snakk med erfarne norske leger og sykepleiere om dine helsespørsmål. Vi hjelper deg 24 timer i døgnet – 365 dager i året.

Tryg Legehjelp - åpen hele døgnet, året rundt.
Ring 55 17 90 09


Fordeler:

Hva kan vi hjelpe deg med?
Eksempler på vanlige henvendelser: Barnesykdommer, eksem, feber, forkjølelse, forstoppelse, halsbrann, hodepine, illebefinnende og oppkast, influensa, insektbitt, munnsår, søvnproblemer, urinveisinfeksjon, utslett, vondt i halsen, øyebetennelse, erektil dysfunksjon og tidlig utløsning, fordøyelsesproblemer, høysnue og allergier, hudsykdommer, mental helse, søvnløshet, prevensjon, ryggsmerter, muskel -og skjelettskader.

Trenger du resept eller henvisning til spesialist, så hjelper vi deg med det (med unntak av vanedannende medisiner/A- og B-preparater).

Ikke alt kan løses over telefon og internett. I tilfeller der vi mener det er nødvendig med en fysisk konsultasjon, vil vi anbefale deg å gå til fastlege, legevakt, sykehus eller privat legesenter.

Lurer du på noe?

Hva er Tryg Legehjelp?

Som en trygghet for våre kredittkort-kunder tilbys det tilgang til Tryg Legehjelp. Her gir erfarne leger og sykepleiere svar på helsespørsmål 24 timer i døgnet – 365 dager i året. Denne tjenesten er alltid tilgjengelig for innehavere av Monocard eller Widerøe Visa, uansett om du er på reise eller hjemme.

Samtaler med Tryg Legehjelp er konfidensielle. Tryg eller BRAbank har ikke innsyn i hvem som kontakter Tryg Legehjelp, eller hvilke opplysninger som gis.

Telefonnummeret til Tryg Legehjelp er 55 17 90 09.

 

 

Hva kan Legehjelp hjelpe med?

Eksempler på vanlige henvendelser: Barnesykdommer, eksem, feber, forkjølelse, forstoppelse, halsbrann, hodepine, illebefinnende og oppkast, influensa, insektbitt, munnsår, søvnproblemer, urinveisinfeksjon, utslett, vondt i halsen, øyebetennelse, erektil dysfunksjon og tidlig utløsning, fordøyelsesproblemer, høysnue og allergier, hudsykdommer, mental helse, søvnløshet, prevensjon, ryggsmerter, muskel -og skjelettskader.

Trenger du resept eller henvisning til spesialist, så hjelper vi deg med det (med unntak av vanedannende medisiner/A- og B-preparater).

Ikke alt kan løses over telefon og internett. I tilfeller der vi mener det er nødvendig med en fysisk konsultasjon, vil vi anbefale deg å gå til fastlege, legevakt, sykehus eller privat legesenter.

Telefonnummeret til Tryg Legehjelp er 55 17 90 09.